Waar en Hoe ApeCoin Kopen – APE koopgids 2022

Hoe en waar kan ik ApeCoin kopen?

Koop ApeCoin met behulp van onze uitgebreide handleiding. Bekijk hier waar je APE kunt kopen en verkopen. Volg de 3 stappen om ApeCoin te kopen bij een Nederlandse APE broker en exchange.

Waar kan ik ApeCoin kopen?

Er zijn verschillende brokers en exchanges waar je ApeCoin kunt kopen met iDEAL. Hieronder staan 2 van de beste ApeCoin exchanges van Nederland. Bij deze APE aanbieders kun je ApeCoin kopen, verkopen voor euro’s en bewaren. Je hebt geen eigen APE wallet nodig. Alle cryptocurrency kun je bewaren in je account.

ApeCoin kopen kan bij:

ApeCoin kopen tip – ApeCoin Beveiligen

Beveilig je crypto account goed met een sterk uniek wachtwoord die je nergens anders gebruikt. Zorg er ook voor dat je altijd two factor authentication (2FA) activeert. Dit is een extra beveiliging voor je account.

Hoe Kan ik ApeCoin kopen?

Volg de onderstaande stappen om ApeCoin te kopen bij 1 van de bovenstaande APE aanbieders. De onderstaande stappen gelden voor bijna alle crypto exchanges en brokers.

ApeCoin kopen stappenplan

  1. Maak een GRATIS Account aan

    Voor het kopen van ApeCoin heb je een account nodig. Maak bij allebei de bovenstaande ApeCoin aanbieders een account aan. Dit kan eenvoudig met je e-mail adres. Ga naar het aanmaken van je account naar je inbox om de aanmelding te bevestigen.

  2. Voltooi je accountverificatie

    Na het aanmaken van je account kun je al bijna ApeCoin kopen. Voltooi eerst de accountverificatie. Deze verificatie is verplicht voor iedereen die crypto wilt kopen en verkopen.

  3. ApeCoin kopen met iDEAL

    Nu kun je ApeCoin kopen met iDEAL, creditcard, Bancontact of via een SEPA bank overschrijving. Stort eerst euro’s in je account. Als je kiest voor iDEAL, Bancontact of creditcard dan wordt de storting direct verwerkt en kun je meteen APE en andere cryptocurrency kopen. Kies je voor SEPA dan kan het iets langer duren voordat de euro storting verwerkt is. Ligt eraan welke bank je gebruikt.

Live ApeCoin Euro Koers – APE-EUR Prijs

Bekijk hier live de ApeCoin (APE) Euro koers. Hoe staat de ApeCoin koers er nu voor en wat heeft de APE koers in de afgelopen uren, dagen, weken en maanden gedaan.